Bine ai venit!
Te așteptăm cu drag în Poiana Ciucaș

Introdu data ta de naștere în câmpurile din formular.
Trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a accesa conținutul acestui site.

Urmărește-ne pe facebook

Arta fabricării

  • 1 BRASAJ La brasaj, apa cristalină de la munte se unește cu malțul din orz și cu porumbul, amândouă proaspăt măcinate. În plămada rezultată se întâmplă transformări minunate, după obiceiul sănătos al naturii de a alcătui firea lucrurilor. Plămada se filtrează, dându-ne neprețuitul must dulce, bogat în zaharuri. Transformările continuă, căci în must se adaugă hamei, pentru amăreala fermă, iar totul se fierbe. și astfel obținem mustul de bere…până la berea cea bună mai e timp destul: cam cât ai urca doi munți vânjoși cu pas agale, răbdător.
  • 2 FERMENTAREA Berea își ia puterea! În mustul de bere încărcat de aroma hameiului și de gustul malțului, drojdia se simte în largul ei. Fermentația începe la temperaturi joase, fără grabă, și ceva vreme mai târziu, lichidul prețios numit BERE ia naștere. O bere mândră, pe care am numit-o Ciucaș.
  • 3 FILTRARE Berea se filtrează și se luminează! Berea Ciucaș o cunoaștem după claritatea și puritatea ei! În acest loc ea se luminează și capătă claritatea atât de plăcuta ochiului. Drojdia rămâne în urmă iar noi păstrăm doar lichidul de un auriu perfect.
  • 4 IMBUTELIERE S-A DESĂVÂRŞIT BEREA! Suntem la cațiva pași de o sticlă de bere Ciucaș. Sticlele de bere sunt umplute cu bere proaspătă și rece. Totul e verificat după legile naturii. Pentru ca totul să iasă perfect.
© 2018, Bere Ciucaș. Termeni si conditii